Николинка Вълкова в конкурса „Търся издател!”

 

 

Казвам се Николинка Вълкова. Досегашните ми опити да се свържа с някой отговорен Българин от Батак - отиваха напразно. Моля за Вашата помощ, като публикувате това съобщение в сайта Ви или където смятате че повече родолюбиви българи от Батак и околията ще го прочетат.
----------------------------
"Внимание!!! Обръщаме се към всички Батачани да подкрепят талантливата писателка Николинка Вълкова в конкурса „Търся издател!” на фондация „Буквите” и Фейсбук. Тя се представя с два страхотни романа – „Завръщане от ада” и „Когато боговете спяха”, който е за Баташкото клане.
Моля, всички които имате регистрация във фейсбук да гласувате за нейните романи - особено за – Когато боговете спяха - на следните линкове:
http://www.bukvite.bg/poem.php?docid=81075
http://www.bukvite.bg/poem.php?docid=81178

Това вече го направиха – Община Тутракан, Васил Чакъров, д-р Паунов, Камелия Златанова, Димка Радева, певицата Роси Рос, Ружа Велчева, Дарина Иванова, Тамара Спасова, Калина Грънчарова, Николай Гемеджиев, Нора Драганчева и още десетки други нейни съграждани. Нека го направят и батачани! Всеки глас е важен!
Нека да докажем, че сме Батачани и патриоти и помогнем романите и да заемат едно от първите три места, за да бъдат издадени в масов тираж! Какъв по-хубав подарък за Батак и България от един роман за Баташкото клане, още повече, че само след 6 месеца ще честваме 135 години от жестокото, невиждано до сега чудовищно събитие, определено като най-голямото военно престъпление на 19 век.
Гласунето става от червеното каре с надпис – Гласувай, под текстовете с които е представила романите си от горните линкове!"
-----------------------------
Романа можете да прочетете в личната ми станица в сайта СтиховеБг. -
http://www.stihovebg.com/authors_info/author/Nikol_Rus/
Ще се радвам, ако помогнете да направим всички заедно този подарък на Батак и потомците на онези малцина оцелели при клането. Крайният срок за гласуване е 14 ноември 2010 година.
Предварително Ви благодаря!

 

 

 

Туристическо дружество "Батьовци" - гр. Батак Designed by :Petrovart-2005. Всички права запазени ©